Forum > ix35 EL

[ix35 EL] Montaż lamp poliftingowych w wersji przez liftem I

<< < (3/21) > >>

ftomas:
Jeśli koledze udało się zamontować lampy po lifcie wersję ksenon, prosimy o podzielenie się uwagami w kwestii np. czy można regulować ich wysokość świecenia manualnie jak to odbywa się w dotychczasowych lampach ,  oraz jak wygląda kwestia adaptacji ich elektrycznie w miejsce starych lamp , oraz jak rozwiązać temat świecących się w starszych modelach IX świateł drogowych w każdej pozycji włącznika - mówiąc krótko jak się nie przekręci świateł , to zawsze się one świecą - jak to się ma do świateł dziennych w nowych lampach ?! CZy sprawę można załatwić modułem o nazwie CLM02-DRL-OFF firmy Quasar który np. rozwiązuje tę kwestię z dokładanymi ledami zintegrowanymi w światłach przeciwmgielnych .

mariuszpog:
Witam założyłem dzisiaj tylne lampy po lifcie ale przy naciśnięciu pedału hamulca nie świecą lamy w klapie, te w błotniku świecą  tam też dołożyłem jeden kabelek masy czy tak samo  muszę zrobić z tymi lampami z klapy i gdzie go podłączyć

malarz:
@mariuszpog, zrobiłeś stopy w klapie?
Off: zaglądasz czasem do Swoich PW?

kosmos2011:
Ostatnio logował się 22.03.2014 więc jeszcze nie przeczytał PW.

mariuszpog:
Witam niestety nie mam stopów w klapie dałem sobie spokój pomimo tego lampy jako całość jak i  ze stopami po bokach świecą super.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej