Forum > Lantra / Elantra

[Elantra MD] Temat zbiorczy - eksploatacja Elantra MD 2011+

<< < (11/14) > >>

makaronek:
moj niegdysiejszy kierownik jest dobrym znajomym Syguły - kiedy masz przegląd teraz? Może byśmy zrobili "combo" wtedy pewnie i chętniej weźmie dwie elantry naraz i pewnie też da się coś wynegocjować. Tylko ja chyba najpierw zawitam do kogoś, kto się zna na rzeczy żeby mi przejrzał, czy to ASO nie zrobilo wiekszych szkod niz dobrego.

Dodatkowo, nie dzialaja mi od czasu ich "prac" oba gniazda zapalniczki...

W Alfie chociaż był Twardowski, do ktorego ludzie jezdza nawet jak nie musza... a tu... szkoda gadac

[ Dodano: 2014-08-29, 21:44 ]
wiecie może jakie żarówki idą na tył świateł "mijania"? tam są zespolone i chyba po 2 żarowki na stronę wchodzą takie same, zdaje się, że W5W (tak podług instrukcji) ale to zawsze były postojówki - na pewno takie?

czy takie z allegra W5W T10 LED CAN będą działać?

Dziadzia40a:
Zdecydowanie polecam wycieraczki MotGum. Mam je od zimy i jak na razie wszystko jest ok, a cena rewelacyjna w stosunku do ceny. Wspomnę, że zamawiałem je nie tylko do Elantry ale i do KIA Sportage, Vectry i Corsy - całą rodzinę w nie obkupiłem :P

Bodzio731:
Witam! Mam pytanko do użytkowników. Jaki rozmiar felg stalowych 16", do hyundai elantra 2014.Chcę mieć opony zimowe na 2 komplecie. Pytałem w serwisie fachowców i stwierdzili że do Elantry 2014 (wersja comfort) nie przewidziano felg stalowych i nie umieli mi powiedzieć czy od i30 będą pasowały??? Chodzi mi przede wszystkim jakie ET felgi żeby nic nie haczyło i nie wystawało...

kosmos2011:
http://olx.pl/oferta/hyundai-i30-ii-elantra-v-kia-ceed-ii-felgi-stalowe-oryginal-15-f-v-CID5-ID1B4Ub.html

Jak będziecie w tym temacie pisać o wszystkim to za kilka stron już nic nie będzie można znaleźć. Szukajka" nie kieruje do podstrony (tam gdzie znajduje się słowo kluczowe) tematu tylko do pierwszej strony życzę wytrwałości w szukaniu za jakiś czas.

martinfr:
Witam, zwłaszcza tych nielicznych szczęśliwych użytkowników Elantry 2014 FL  :-)
Pojawił się tu wpis o żarówkach w przednich reflektorach... Jestem świeżo po wymianie kompletu mijania + drogowe (potestuję Osram Cool Blue Intense :)) i radzę nie sugerować się instrukcją obsługi...
W reflektorach projekcyjnych (wesje Comfort i Style) mamy żarówki HB3 i H7.
Samochód ogólnie bezawaryjny (cóż, skromny przebieg 10kkm, póki co), ale już czekam na sprawdzenie czujników ciśnienia w oponach - czujniki szaleją i zapalają kontrolkę, mimo nabicia nawet do 2,4 bar... HMP posiada tylko 1 zestaw do programowania czujników w Polsce - pozostawiam to bez komentarza...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej