Forum > Lantra / Elantra
[Elantra MD] Temat zbiorczy - eksploatacja Elantra MD 2011+
fishman4:
Patrzyłem na allegro ile kosztuje Bosch i niestety trzeba wydać około 90 zł. I nie wiem czy jest sens płacić tyle kasy...
dundy:
--- Cytat: "fishman4" ---Patrzyłem na allegro ile kosztuje Bosch i niestety trzeba wydać około 90 zł. I nie wiem czy jest sens płacić tyle kasy...
--- Koniec cytatu ---
Ciężko powiedzieć, ale ogólnie ludzie sobie chwalą te Oximo. No cóż, zobaczymy za parę miesięcy.
fishman4:
Wycieraczki wymienione, wylądował jednak Bosch. No i niestety mam dziwne wrażenie że gorzej przylegają niż oryginalne...
makaronek:
polecam wycieruchy MotGum - sa polowe tansze od Bosza a wydaje mi sie ze nawet minimalnie lepsze (wydalem na Bosch z 80 zl i jakos mi nie lezaly). Na forum alfy romeo (mialem wczesniej) tez je bardzo chwala - chyba, ze w odwecie za jablka nie chcecie ich kupowac bo sa chyba rosyjskie ;)
[ Dodano: 2014-08-28, 21:23 ]
uzupelnilem pierwszy temat o moje przygody z serwisem, szkode, przeglad, link do sklepu z czesciami - przepraszam za dlugi czas nieobecnosci, ale widze, ze niewiele sie dzialo - wiec bede uzupelnial watek na biezaco
fishman4:
No ja niestety też nie mam dobrych doświadczeń z ASO. Panowie "lakiernicy" tak mnie załatwili że w konsekwencji (oryginalna drobniutka robota i poprawki... i poprawki poprawek) mam pomalowane drzwi, tylna cwiartke i dach... ale to temat na dłuższą opowieść... Co do przeglądu to zapłaciłem chyba z 650? 670? wymieniony olej, filtry, no i ogólne "przejrzenie". Dodatkowo mam problem z kamerą cofania (nieraz przestaje działać kiedy robi się wilgotno na zewnątrz). Podobno wymienili przetartą wiązkę - wyjeżdzam spod serwisu... cofam... i co? nie działa... ogólnie ten problem w sezonie letnim nie występował, zobaczymy co będzie jesienią... A wszystko to w ASO Marvel w Łodzi. Także chyba też muszę się udać do Syguły. Słyszałem lepsze opinie...
Nawigacja
[#] Następna strona