Autor Wątek: [ix20] Moja nawigacja do ix20 gdzie ją zamontowałem  (Przeczytany 6999 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline lukasz.zst

• Giełda
[ix20] Moja nawigacja do ix20 gdzie ją zamontowałem
« dnia: 11 Październik 2013, 14:35:59 »
Miałem dwa uchwyty takie pseudo do 50 zł żaden nie utrzymał tabletu 8,9 samsung , trzeba zainwestować w droższy porządny  uchwyt od 80 zł . Jak ktoś mam np samsunga 7 cali to mieści sie w małej szybce

Offline albert

• Giełda
« Odpowiedź #1 dnia: 11 Październik 2013, 15:08:40 »
Nie przeszkadza ten tablet podczas jazdy? Nie ogranicza widoczności?

Offline apikus

• Giełda
« Odpowiedź #2 dnia: 11 Październik 2013, 15:17:41 »
Cytat: "albert"
Nie ogranicza widoczności?

Może lusterka nie są potrzebne.  ;-)  :mrgreen:  :lol:

Offline endriu

• Giełda
« Odpowiedź #3 dnia: 11 Październik 2013, 17:08:26 »
Na moje to ogranicza widoczność z lewej strony totalnie ( tak to wygląda na zdjęciu ) a jak jest w rzeczywistości napisz ale prawdę .

Offline lukasz.zst

• Giełda
« Odpowiedź #4 dnia: 11 Październik 2013, 17:18:37 »
Naprawdę nie przeszkadza mi w widoczności ja mam maksymalnie odsunięty fotel do tyłu mam 200 cm wzrostu widzę wszytko. Zwróć uwagę że przydawka jest zamocowana przy samym końcu a tablet jest pod kątem tak że widzę lusterko i małą szybkę . Na probe miałem zamontowane na szybie ale denerwowało mnie że zasłania mi pol szyb przedniej cały środek. Poprzednią nawigacje 5 calową miałem przymocowaną do obrotomierza mam automata i jest mi nie potrzebny obrotomierz

pike69

• Gość
« Odpowiedź #5 dnia: 11 Październik 2013, 22:04:06 »
A po cholerę Ci taka duża nawigacja? Może lepiej było "to to" zamocować na kierownicy? :mrgreen:  :shock:

Offline lukasz.zst

• Giełda
« Odpowiedź #6 dnia: 14 Październik 2013, 16:27:28 »
Bo lubię duże rzeczy a tablet tez może służyć jako GPS

Offline cepcio

• Giełda
« Odpowiedź #7 dnia: 09 Listopad 2013, 13:14:15 »
Witajcie, udało mi się zakupić oryginalną nawigację Hyundai do modelu IX20. Pochodzi z rozbitego samochodu. Niestety brakuje mi jednej części. Panel / Ramka maskująca wokół nawigacji. Serwis może mi ją zamówić, ale niestety jest 14 różnych wersji. Czy ktoś z Was posiada IX20 z oryginalną nawigacją i może w prywatnej wiadomości podać swój numer VIN, aby po takim numerze serwis mógł zamówić mi dokładnie taką ramkę jak potrzeba ? Z góry dziękuję za odpowiedź. Oczywiście wersja samochodu COMFORT z automatyczną klimatyzacją.

Offline KoTeK

• Giełda
« Odpowiedź #8 dnia: 21 Kwiecień 2014, 09:55:46 »
Cytat: "cepcio"
Witajcie, udało mi się zakupić oryginalną nawigację Hyundai do modelu IX20. Pochodzi z rozbitego samochodu. Niestety brakuje mi jednej części. Panel / Ramka maskująca wokół nawigacji. Serwis może mi ją zamówić, ale niestety jest 14 różnych wersji. Czy ktoś z Was posiada IX20 z oryginalną nawigacją i może w prywatnej wiadomości podać swój numer VIN, aby po takim numerze serwis mógł zamówić mi dokładnie taką ramkę jak potrzeba ? Z góry dziękuję za odpowiedź. Oczywiście wersja samochodu COMFORT z automatyczną klimatyzacją.

----------------
Udało Ci się jakoś zamontować tę nawigację ? Jak to się sprawdza ?

Offline cepcio

• Giełda
« Odpowiedź #9 dnia: 22 Kwiecień 2014, 22:05:56 »
Tak udało. Działa naprawdę dobrze. Mam najnowsze dostępne mapy NOKIA MAPS (dawniej NAVTEQ). Działa wszystko poza gniazdem AUX w samochodzie, bo pod to trzeba by było już grzebać w instalacji elektrycznej samochodu, a tego ASO nie chciało robić.