Forum > Matrix / ix20

[ix20] Moja nawigacja do ix20 gdzie ją zamontowałem

<< < (2/2)

pike69:
A po cholerę Ci taka duża nawigacja? Może lepiej było "to to" zamocować na kierownicy? :mrgreen:  :shock:

lukasz.zst:
Bo lubię duże rzeczy a tablet tez może służyć jako GPS

cepcio:
Witajcie, udało mi się zakupić oryginalną nawigację Hyundai do modelu IX20. Pochodzi z rozbitego samochodu. Niestety brakuje mi jednej części. Panel / Ramka maskująca wokół nawigacji. Serwis może mi ją zamówić, ale niestety jest 14 różnych wersji. Czy ktoś z Was posiada IX20 z oryginalną nawigacją i może w prywatnej wiadomości podać swój numer VIN, aby po takim numerze serwis mógł zamówić mi dokładnie taką ramkę jak potrzeba ? Z góry dziękuję za odpowiedź. Oczywiście wersja samochodu COMFORT z automatyczną klimatyzacją.

KoTeK:

--- Cytat: "cepcio" ---Witajcie, udało mi się zakupić oryginalną nawigację Hyundai do modelu IX20. Pochodzi z rozbitego samochodu. Niestety brakuje mi jednej części. Panel / Ramka maskująca wokół nawigacji. Serwis może mi ją zamówić, ale niestety jest 14 różnych wersji. Czy ktoś z Was posiada IX20 z oryginalną nawigacją i może w prywatnej wiadomości podać swój numer VIN, aby po takim numerze serwis mógł zamówić mi dokładnie taką ramkę jak potrzeba ? Z góry dziękuję za odpowiedź. Oczywiście wersja samochodu COMFORT z automatyczną klimatyzacją.
--- Koniec cytatu ---

----------------
Udało Ci się jakoś zamontować tę nawigację ? Jak to się sprawdza ?

cepcio:
Tak udało. Działa naprawdę dobrze. Mam najnowsze dostępne mapy NOKIA MAPS (dawniej NAVTEQ). Działa wszystko poza gniazdem AUX w samochodzie, bo pod to trzeba by było już grzebać w instalacji elektrycznej samochodu, a tego ASO nie chciało robić.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej