Forum > Instalacja LPG, CNG, inne

Instalacja LPG do Santa Fe - Jaka?

(1/2) > >>

Marek Podlaskie:
Witam.Jestem zainteresowany kupnem autka Santa Fe . Mysle o benzynie i zalozeniu instalacji LPG.Jak SF reaguje na zmiane paliwa i czy nie ma jakis wiekszych problemow z jazga na gazie(LPG oczywiscie :-) ).Co do diesla to zrazilem sie juz jezdzac Mazda Premacy ,i cenami paliwa ktore juz w niedlugim czasie moze byc nawet 5 zet.Prosze o info na temat instalacji Lpg w Hyundaiu Santa Fe.pozdrowionka

BartBartez:
Jeśli dobrze się orientuję to Santa Fe 2,0 ma ten sam silnik co ja w Coupe (niech mnie ktoś poprawi jeśli się mylę) więc problemów z LPG żadnych.

Marek Podlaskie:
I jak sie spisuje autko na LPG.Miales jakies problemy , a jesli nie to jaka instalacje zalozyles i jakie masz spalanie.Pozdrowionka ;-)

BartBartez:
To jest moje czwarte auto na LPG BRC. Jedyny problem to uszkodzona wiązka elektryczna od LPG. Wymienione w ramach gwarancji w 1 dzień.
Spalanie masz w moim podpisie ale raczej nieporównywalne z wagą Santa Fe

Marek Podlaskie:
Sequent Plug & Drive. Witam.Dzis bedac w serwisie montujacym LPG,powiedziano zeby taka instalacje zamontowac do SF,i innych aut.Niby to jedna z lepszych na rynku.Moze jakies opinie.Pozdrowionka :-)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej