Forum > Santa Fe (2006-

[Santa Fe CM] roleta do bagażnika

(1/2) > >>

santafanta:
witam, mam 7-miejscowego santka, ale te 2 dodatkowe zazwyczaj są złożone i tylko od wielkiego święta zdarza mi się z nich korzystać. Zastanawiam się czy istnieje jakaś taka pozioma roleta, którą by się dało zakładać i ściągać? Wprawdzie szyby są przyciemniane ale jednak widać co jest w środku a nie zawsze ma się ochotę trzymać wszelkie badziewie w domu, dzięki za pomoc!

Miłek25:
Jest ja mam wersję pięcioosobową i mam taką roletkę i wygląda to tak jak na zdjęciach :) sorry za jakość ale telefonem robiłem :)

santafanta:
dzięki Miłek. Wiedziałem że nie będzie to łatwa rzecz przez to że tylne fotele się dowolnie odchylają. Ciekawy patent swoją drogą... Nie wiem czy sobie z tematem poradzę bo nawet nie mam zaślepek w miejscu mocowania rolety tylko gładki plastik i też nawet gdybym znalazł taką roletę to bym ją musiał wsadzić do góry nogami bu u mnie dzielona kanapa ma pojedyncze miejsce po lewej... Dzięki wielkie raz jeszcze, poszukam czegoś na angielskim ebayu, może mają jakieś gotowe rozwiązania...

Miłek25:
Myślę że z przełożeniem pojedynczej zasłonki był by najmniejszy problem ponieważ cała roletka jest rozkładalna. Wiekszym zmartwieneim będzie na pewno brak gniazd do zamocowania po bokach. Pisałes że masz przyciemnione szyby to w wersji budżetowej możesz jeszcze od środka przyczepić takie zasłonki z ciemnej siateczki i do czasu jak coś wymyślisz zawsze będziesz miał bardziej niewidoczne wnętrze.

roman_mis:
Hej , ja mam taką roletę oczywiście w wersji 5 m-wej, ale większą część czasu leży w domu. Bardzo spłyca bagażnik i g... się tam mieści jak roleta założona

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej