Forum > Matrix / ix20

[ix20] Tempomat - doposażenie

<< < (14/20) > >>

ph71:
Obecny ix35 zdecydowanie nie. Komfort jazdy i jakość plastików tylko nieco lepsza, a cena, wiadomo... moda. Na mnie nie zrobił takiego wrażenia jak na jego kupcach. Jeśli tylko z przednim napędem, to tylko taki większy ix20 i jak dla mnie przerost formy nad treścią.
Prędzej i40 po liftingu, ale zobaczymy ceny i porównamy.

jack55:
Za to nowy ix35 czyli Hyundai Tucson prezentuje się zacnie.W przyszłości nie mówię nie bo samochód naprawdę mi się podoba.No i będzie dostępna wreszcie Turbo benzyna :-)
//www.youtube.com/watch?v=W4t7Wi7B2AA
http://moto.pl/MotoPL/1,88389,17428968,Salon_Genewa_2015___Hyundai_Tucson___Nowa_era.html

ph71:
Nowy Tucson to takie mniejsze Santa Fe będzie, czyli poważniejszy wygląd. Może się podobać. No i tempomat zapewne bez problemu będzie na pokładzie  :mrgreen:

kri$:
Byłem na komputer, wprawdzie nie G-Scan, ale udało się odnaleźć funkcje tempomatu, która została włączona, ale lampki dalej nie świecą.
Właśnie znalazłem różnice w liczniku, wcześniej przeglądałem i nie zauważyłem.
Nr  w liczniku 94003-1K070 - z tempomatem, mój bez tempomatu 94003-1K010, dlatego nie wystarczyła aktywacja komputera.
Teraz pytanie, czy wymiana licznika, nie pociąga za sobą kłopotów, immobilizer, stan licznika itp.

kosmos2011:

--- Cytat: "kri$" ---Teraz pytanie, czy wymiana licznika, nie pociąga za sobą kłopotów, immobilizer, stan licznika
--- Koniec cytatu ---

Post #82 http://hyundaiklub.pl/forum/viewtopic.php?t=3901&postdays=0&postorder=asc&highlight=tempomat&start=75

Z tego co zrozumiałem komputer masz taki jak z fabrycznym tempomatem lecz po założeniu przycisku i wiązki kierownicy nic nie działało i dopiero po zmianie w ustawieniach udało się uruchomić tempomat. Dziwne to bo jest to pierwszy taki przypadek na forum wśród wszystkich modeli. Może jest tak że każde ECU obsługuje tempomat tylko trzeba zrobić aktywację.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej