Forum > Matrix / ix20
[ix20] Tempomat - doposażenie
cepcio:
Witajcie, regularnie odwiedzam forum, ale nie zawsze mam czas coś napisać. Ja nie doposażyłem samochodu w tempomat, ale z ogromną chęcią czekam na informację czy komuś się udało. Nadal jestem tym zainteresowany.
Za to udało mi się doposażyć IX20 w fabryczną nawigację, kupioną z rozbitka bez modyfikacji instalacji. Wystarczy dorobić odpowiednią kostkę, dokupić ramkę do konsoli oraz nowe gniazdo USB i kabel USB.
lukasz.zst:
Do ix20 każdego modelu silnikowego mozna do kupic w serwisie Tempomat 9 do posazyć ) za wyjatkiem automatycznej skrzyni biegów .
piter_ix20:
Tylko, że serwis chce za to około 3 tys. zł. Gdybym był zadowolony z samochodu to pewnie bym zainwestował a tak to szkoda kasy pakować w ten nędzny samochód.
lukasz.zst:
Dlaczego nedzny bardzo fajne auto , chodz mam problemy znim ale od tego jest gwarancja i pożadny serwis a nie pseudo serwisy .Ja na pewno kupie drugiego takiego samego
piter_ix20:
Pokaż mi serwis, który w ramach gwarancji "naprawi" zawieszenie w ix20?
Co to za frajda jeździć autem gdy co chwilę musze sprawdzać poziom cieczy chłodzącej i myśleć co następne się popsuje? Po prostu straciłem do niego zaufanie i w dłuższe trasy jeżdżę czym innym.
Nawigacja
[#] Następna strona