Forum > Zakup Hyundaia

KUPNO - Getz

<< < (17/27) > >>

robaszek127:
Skoro ma służyc na dojazdy do pracy to warto poszukać z gazem lub założyć szybko się zwróci bo silnik 1.3 lubi gaz choć na klimie czuć spadek mocy na tym silniczku.
Co do tych ofert najbardziej nieufnie podchodzę do tych od handlarzy z Niemiec. Raczej wątpliwe że to są bezwypadki i wszystkie mają przebiegi podobne czyli 120-130tys itp.  Skoro ktoś zaklada do getza w Niemczech webasto to nie na dojazdy do kościoła.
Może ten srebrny z Koszalina warto zobaczyć jeśli jest blisko.

alo_14:
Owszem planuję założyć gaz ale raczej nie chciałbym kupować z gazem już założonym bo nigdy nie wiadomo kto to zakładał i jak a sam też się nie znam na tyle żeby to określić...
Ten getz z koszalina mnie zastanawia bo wydaje mi się jak gdyby miał od strony pasażera inne odcienie lakieru na drzwiach...

robaszek127:
Na zdjęcia lepiej tak nie patrzyć bo w realu może być inaczej. Sam jechałem zobaczyć getza 1.3 3D z gazem to na zdjęciach był idealny a na miejscu szkoda było nawet jechać. ja szukałem jednak od razu z gazem bowiem sekwencja to spory koszt ale za to trudniej coś znaleźć ciekawego.
Tak samo getza bez żadnych poprawek lakierniczych też nie łatwo znaleźć bo blachy lubią rdzewieć na tylnych i przednich błotnikach.

NonPhixion:
Mam pytanie odnośnie 1.5 CRDi. Czy to ma dwumas i zmienną geometrie w turbinie?

Na co zwrócić szczególną uwagę przy zakupie auta z tym silnikiem i co się w nim najczęściej psuje?

Brt:
NonPhixion, Zależy o którym CRDI mówisz?
Przedlift był rzędową 3, po lifcie jest R4. Z tego co kojarzę, oba mają klasyczne sprzęgło.
Polift ma zmienną geometrię... (poprawcie mnie jeśli się mylę)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej