Forum > Zakup Hyundaia
KUPNO - Getz
rydwan:
Dziękuję za szybką odpowiedź. Mój powyższy post uzupełniłem o stosowny screen z ogłoszeniem.
Jeśli chodzi o spalanie to wiadomo jak to wygląda i troszkę go poniosła fantazja ;)
Jeszcze jedna nieścisłość jeśli chodzi o ogłoszenie to fakt, że przednia szyba była wymieniana.
Ze spraw lakierniczych to na prawym nadkolu z tyłu wyskoczył drobny bąbel :(
To tyle jeśli chodzi o jakieś szczegóły. Reszta zgadza się mniej więcej z tym co zamieścił właściciel w ogłoszeniu.
Pozdrawiam
robaszek127:
Sam 2 lata temu szukalem getza i napisze kilka słów o tym przytoczonym ogłoszeniu.
Zdjęcia nie obejmuje dikąłdnie kierownicy i nie widać czy nie jest wymieniona osłona poduszki kierownicy bo często bywa odstająca i innego koloru bardziej jasna. Ci świadczy o naprawie najtańszym kosztem powypadkowym.
Lakier lśni jak w nówce i takie auta widzę na giełdach.
u mnie bąbli nie było o po 2 latach są na wszystkich błotnikach. Więc warto sprawdzić dokładnie czy nie był bity skoro i szyba jest wymieniona ale o rozbicie szyby teraz łatwo.
Samochód o wyposażeniu GLS czyli bogato ale za to masz 3 drzi i sam takiego getza oglądałem tylko że 1.3 i mogę odradzić lepiej kupić 5D.
Silnik 1.4 może jest mocny ale mniej spotykany i więcej spali niż poopularny 1.3 I nie wiem jak jest z gazem ale 1.3 praktyznie jest idealny do tańszego paliwa.
rydwan:
Byłem oglądać kilka egzemplarzy Getza w ostatnich dniach i rzeczywiście ten akurat świecił się jak nówka. Bez pomocy znajomego blacharza i gruntownego przeglądu się raczej nie obejdzie.
Jeśli chodzi o wersję trzydrzwiową to akurat nie robi to większej różnicy gdyż samochód będzie użytkowany tylko i wyłącznie przez żonę w drodze do pracy. No chyba że opinie o wyższości wersji 5D wynikają nie tylko z walorów użytkowych?
W kwestii silnika natomiast nie mamy jakichś skonkretyzowanych preferencji. Dziennie do pokonania będzie odcinek 2 x 20km miastem ale w miarę 'szybkimi' drogami więc chyba przy tym silniku 1.4 można liczyć na spalanie w granichsc 7-8 litrów?
moto-zakup:
Korekta musi być, przecież nikt nie ogląda w Polsce samochodów powyżej 200 tys.
Auto we Francji 206 386 km:
https://www.bcautoencheres.fr/Pages/ViewLot.aspx?vehid=94b0f43f-856b-4e4c-9cb0-0463f5739736&LotId=7645393&R=12&AcceptCookies=true
Ogłoszenie w Polsce 174 000 km:
http://otomoto.pl/hyundai-getz-1-1-klima-sound-C35431977.html
Numer VIN: MALBT51GP7M050867
santa claus:
A to możliwe...wracali do polski tyłem przez afrykę i azję ( podobno teraz to modne) ;-)
Nawigacja
[#] Następna strona