Forum > Portal
Najpiękniejsze auto roku 2011
speedmaster:
Już niedługo poznamy zwycięski model w coraz popularniejszym konkursie na najpiękniejsze auto roku. W plebiscycie internauci nadal mogą jeszcze oddawać swoje glosy na jeden z sześciu modeli. Rywalizacja zapowiada się bardzo ciekawie!
Już niedługo poznamy zwycięski model w coraz popularniejszym konkursie na najpiękniejsze auto roku. W stawce pretendentów do nagrody pozostało sześć modeli. Wcześniej samochodów było osiem: zbyt mało głosów zdobyły jednak Mazda CX-5 oraz Opel Ampera.
Oto modele, które nadal liczą się w konkursie o tytuł najpiękniejszego auta roku 2011:
- BMW Serii 3
- Peugeot 208
- Hyundai Veloster
- MINI Coupe
- Chevrolet Camaro kabriolet
- Renault Twizy
Dla zainteresowanych podajemy ten oto link, gdzie można oddać głos na wybrany przez siebie model. Uwaga: konkurs kończ się 18 stycznia, a zwycięzcę poznamy 25 stycznia podczas Międzynarodowego Festiwalu Motoryzacji.
W poprzedniej edycji konkursu najwięcej głosów oraz pierwszą nagrodę zdobył Citroen DS4. Które auto okaże się najlepsze tym razem? Czy będzie to może wyczekiwany z zainteresowaniem Peugeot 208?
2011-01-10
Po zakończeniu kolejnej fazy głosowania z plebiscytu na najpiękniejsze auto roku 2011 odpadły następujące modele:
- MINI Coupe
- Renault Twizy
Źródło: http://www.samar.pl
IgoReCzeK:
Jestem ciekawy na jakiej pozycji uplasuje się Veloster? Trzeba trochę pomóc temu modelowi w końcu to Hyundai. :-)
P.S.
Speed, a jak można zagłosować na wybrany przez siebie model?
Kurako:
zagłosowałem :)
[ Dodano: 2012-01-11, 16:30 ]
--- Cytat: "IgoReCzeK" ---Speed, a jak można zagłosować na wybrany przez siebie model?
--- Koniec cytatu ---
do speeda mi daleko, ale mogę odpowiedzieć bo sam oddałem już głos.
Jeśli chcesz zagłosować na jakiś samochód, to klikasz na niego, nastepnie na dole masz przycisk VOTE :) klikasz, wypelniasz formularz i wysyłasz :)
edit: literówka brzydka
speedmaster:
dzięki Kurako :-)
odpadły kolejne dwa auta i zostały tylko 4 w tym Veloster 8-)
Yaro:
Odpadła też Mazda
Nawigacja
[#] Następna strona