Forum > Accent

Popsuty zamek w drzwiach

(1/2) > >>

kamil128tetryk:
Witam wszystkich. Mam problem popsuł mi się zamek w drzwiach kierowcy i nie idzie tych drzwi otworzyć ani z zewnątrz ani z wewnątrz podpowiedzcie co zrobić.

xardas:
Ja bym zdjął tapicerkę i zobaczył czy się da coś zrobić. Za cięgna poruszał. Ale bez zdjęcia boczku to nawet nie ma co zaczynać.

soviet100:

--- Cytat: "xardas" ---Ja bym zdjął tapicerkę i zobaczył czy się da coś zrobić. Za cięgna poruszał. Ale bez zdjęcia boczku to nawet nie ma co zaczynać.
--- Koniec cytatu ---

A jak ma to zrobić jak drzwi się nie da otworzyć ?

ociec:
Trochę pokombinować :) :-P zawsze można wymontować fotel kierowcy i wtedy mamy pełen dostęp do tapicerki na drzwiach :-P

xardas:

--- Cytat: "soviet100" ---
--- Cytat: "xardas" ---Ja bym zdjął tapicerkę i zobaczył czy się da coś zrobić. Za cięgna poruszał. Ale bez zdjęcia boczku to nawet nie ma co zaczynać.
--- Koniec cytatu ---

A jak ma to zrobić jak drzwi się nie da otworzyć ?
--- Koniec cytatu ---

On ma accenta 1 a nie 2. W naszych 2-gen praktycznie boczek nie do zdjęcia w tym przypadku ze względu na śruby na dole, ale w 1-gen może się udać. Zresztą bez tego nie ruszy... Bo jak się ma dostać do zamka... Trzeba próbować.

Aha i wszystko da się zdjąć - kosztem uszkodzenia tapicerki, ale nie o to przecież chodzi...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej