Forum > Accent
Klimatyzacja troche nie typowa
wlad:
--- Cytat: "soviet100" ---No to może pójdę w tym kierunku ? http://www.allegro.pl/ite...za.html#gallery
--- Koniec cytatu ---
to już lepsza ta chłodnia z vana :mrgreen:
Zbyszek:
też tak uważam :)
termos:
A mi się pomysł podoba. Jeśli jest czas, umiejętności oraz części za darmo lub pół darmo to czemu nie. Zaczął bym od sprawdzenia zapotrzebowania takiej klimy na prąd, jeśli to jest kilka kilowatów to przemyślał bym czy auto ze standardową instalacją elektryczną da radę. Skoro wiesz jak części takiej chłodni wyglądają, to pewnie masz już jakiś pomysł jak umieścić element chłodzący. Dobrze by było jakoś ten element w standardowe kanały nawiewne wkomponować, przyda się do odparowywania przedniej szyby. Powodzenia przy projekcie :)
kml:
soviet100, jak już to zrobisz a zwłaszcza te "dziure do uciekania ciepełka" to wrzuć foty na forum.
Zamiast wziąć z rozbitka i próbować przełożyć to chcesz zrobić to chcesz wsadzić elementy do układu który chłodzi kubature nie wiele większą niż sam samochód a do tego pełną miesa.
--- Cytat: "termos" ---umiejętności
--- Koniec cytatu ---
uhumm
soviet100:
Ale przełożyć klimę z rozbitka to dużo roboty i pieniążków a te części z vana mam za pół darmo własnie czas mam i chęci i pomoc paru mechaników .
Nawigacja
[#] Następna strona