Autor Wątek: Lantra 1.8 93r - TACM  (Przeczytany 2505 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

halaster

• Gość
Lantra 1.8 93r - TACM
« dnia: 03 Listopad 2008, 14:38:40 »
Będzie to najbardziej amatorskie pytanie, ale najwyżej mnie zignorujecie. Gdzie mogę znaleźć (i jak się tam dostać) do "Electronic time and alarm control module" w moim samochodzie. Wiem, że steruje to większą częścią elektroniki w samochodzie. Pytam dlatego, bo mam ciągle problem z ogrzewaniem tylnej szybki (a zima niestety tuż tuż). Włącznik jest ok, natomiast prąd nie załącza się na końcówkach przy szybie. Prawdopodobnie padł czasowy włącznik, który powinien właśnie w TACM się znajdować. Może jak będę wiedział gdzie toto się znajduje, to ze złomowa jakiegoś uda się cały moduł nawet mi pozyskać.

Bardzo proszę zorientowanych o pomoc.

Może ma ktoś "repair manuala" do tej lantry (nie chodzi mi o elektryczną część, którą sam odnalazłem w sieci).

pozdrawiam
Przemek

BartBartez

• Gość
Lantra 1.8 93r - TACM
« Odpowiedź #1 dnia: 03 Listopad 2008, 15:38:22 »
W dziale FAQ masz hmaservice.com Tam jest wszystko

halaster

• Gość
Lantra 1.8 93r - TACM
« Odpowiedź #2 dnia: 04 Listopad 2008, 09:42:03 »
Cytat: "BartBartez"
W dziale FAQ masz hmaservice.com Tam jest wszystko

No tak, ale albo nie potrafię znaleźć, albo nie ma tam nigdzie gdzie mogę znaleźć ten moduł.

pozdrawiam
Przemek

BartBartez

• Gość
Lantra 1.8 93r - TACM
« Odpowiedź #3 dnia: 04 Listopad 2008, 09:52:48 »
Na 99% jest pod siedzeniem pasażera

halaster

• Gość
Lantra 1.8 93r - TACM
« Odpowiedź #4 dnia: 06 Listopad 2008, 07:58:10 »
Cytat: "BartBartez"
Na 99% jest pod siedzeniem pasażera

A można trochę dokładniej? Szukałem pod siedzeniem i nic nie ma. Może trzeba od spodu albo pod wykładziną jakoś szukać?

BartBartez

• Gość
Lantra 1.8 93r - TACM
« Odpowiedź #5 dnia: 06 Listopad 2008, 09:57:07 »
Sprawdziłem dokładnie na hmaservice.com . W Lantrze jest pomiędzy siedzeniami pod schowkiem. Tunel trzeba zdemontować