Forum > ix35 EL

[ix35 EL] Nie cierpię swojego ix'a 35

<< < (5/6) > >>

papito:
To ja teraz ponarzekam, być może sprowokuję do dyskusji. Uważam że autko jest zbyt twarde, ma po prostu jak dla mnie ciut za twarde zawieszenie, strasznie tłucze się po drodze i wcale nie mam tu na myśli stuków w zawieszeniu bo tego akurat u mnie nie ma do dzisiaj.

canion:
sprawdż cisnienie w oponach. przy wydawaniu autka potrafią nabić atmosfer na"na bogato" ;)

Skurek:

--- Cytat: "radark" ---a ja tam bardzo lubię swego ix uważam że jest super, fajny bojowy wygląd i jazda całkiem niezła, co do kii to z pewnego źródła wiem że to marka o klasę niżej jakościowo tak uważa się w Korei, kia jest bardziej testowa, hyundai bardziej profesjonalny, ale autka kii tez bardzo ładne szczególnie optima
--- Koniec cytatu ---

o kurde, az się oplułem  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

hyundai pro, kia testowa :):)

siedziałeś w jednym i drugim?

czy cerate - sorry, skóre :) -  na siedzeniach ix35 uważasz za pro? czy tez jakość plastików?

jeden i drugi koreańczyk. nie ma sie co podniecać.
dla mnie fajne auto, ale bez przesady.

wilkq:
No dokładnie ;) cerata na podłokietniku - w wersji Premium - tylko na fotelach jest prawdziwa skóra. Podłokietnik i drzwi - cerata...

Na pocieszenie - póki co skóra na fotelach bardzo dobrze sie trzyma :)

canion:
skóra na fotelach? chyba z ceratozaura!  
zwykła eko skór i tyle. ale skoro wiekszość nie zauwąża tzn że niezłej jakości to eko.. u naszych braci z KIA już są pierwsze przypadki przecierania sie boków siedzenia kierowcy.na szczęście podlega gwarancji.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej