Forum > Lantra / Elantra

[Elantra XD] Elantra - kupno

<< < (4/5) > >>

gacus2004:
Elantra XD jest fajnym autem, przyjemnie się nią jeździ, mnie trochę denerwowały podświetlenia panelu klimatyzacji i niektórych przycisków które często przestawały działać, dopiero wymiana na Ledy pomogła. No i ten zegarek to porażka, sam się przestawiał i przestawał działać.

ed. rób spacje po znakach interpunkcyjnych, proszę! tekla

tekla:

--- Cytat: "gacus2004" ---mnie trochę denerwowały podświetlenia panelu klimatyzacji i niektórych przycisków które często przestawały działać
--- Koniec cytatu ---
u mnie, tfu, tfu, nic nie szwankuje (: Tylko zegarek nie reaguje na przyciski póki się nie nagrzeje, fakt.

RaulC:
U mnie dla odmiany zegarek działa tylko "na mokro". Chciałem wymienić, ale stwierdziłem, że nie ma sensu. Należy przeczyścić styki i pewnie będzie ok. Co do włączającej się klimy. ja mam elektroniczną i też sama się włącza jak nie chcę i to nie tylko przy przełączeniu na osuszanie szyby. I nie mam jej nastawionej na auto. Przestaje się sama załączać po uruchomieniu auta przy temperaturze zewnętrznej poniżej 10st.C. Zapewne też styki by trzeba przeczyścić. O dziwo wszystko świeci jednak dobrze jest sprawdzić czy działają: ściemnianie oświetlenia zegarów (u mnie nie działa) i ustawianie elektryczne świateł (u mnie działa tylko jedno). Poza tym komfort i wygoda, bo ogrzewanie i klima są bardzo wydajne.

EDIT: Skleroza mnie dopadła: sprawdzić jeszcze należy czy elektryczne szyby się dobrze opuszczają. U mnie działa prawa przednia tylko z panelu w prawych drzwiach. W lewych działało i nie działa.

tekla:
U mnie jeszcze kontrolka AIR BAG lubi sobie świecić czasem.

Cezary51:
U mnie działa prawie wszystko, podgrzewane fotele też. Nie działa.....zegarek.
Tzn ustawienie i nie ważne czy na ciepło czy na zimno.Można to przeżyć odpinając zasilanie o 11:11.Ale po takim zabiegu i tak się spieszy 10 minut na tydzień. W j1 działa bez zarzutu do dziś.Na razie jest zaklejony dla mojej zdrowotności, używam radiowego.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej