Forum > Accent
[Accent LC] Check Engine - PO133
Jasu:
Macie jakiś link do tego złącza? Bo na intercarsie kategorie się troszkę różnią i nie mogę tego znaleźć.
A nawiasem, również potrzebuje o-ring z korka od wlewu oleju i też nigdzie tego nie widzę
kosmos2011:
--- Cytat: "Jasu" ---A nawiasem, również potrzebuje o-ring z korka od wlewu oleju i też nigdzie tego nie widzę
--- Koniec cytatu ---
26502-22600 9,32 pln + wysyłka 18 pln chyba nie warto jak masz stary to weź na wzór i poszukaj w sklepie stacjonarnym.
http://www.fox.rzeszow.pl/USZCZELKA-KORKA-WLEWU-OLEJU(4,967,26900).aspx
--- Cytat: "Jasu" ---Macie jakiś link do tego złącza? Bo na intercarsie kategorie się troszkę różnią i nie mogę tego znaleźć.
--- Koniec cytatu ---
Długość złącza elastycznego musi uwzględniać to że trzeba skrócić końcówki rur do których będzie spawana (ze względu na korozję). Najlepiej spojrzyj pod auto i zmierz ile trzeba będzie te rury skrócić.
kadafi:
Ja ostatnio wymieniałem złącze.
200m fi45 + roztoczenia. Weszło na styk. Stare złącze było tak paskudnie wspawane że musiałem odciąć kawałek dalej. Ja zrobiłem wersję skręcaną żeby w przyszłości nie było problemów - wykręcam stare złącze i wstawiam nowe.
tre_k:
Kolego, sprawdź cały układ wydechowy, czy są jakieś nieszczelności dlatego wyrzuca błąd, może siadła druga sonda dlatego ją odepnij i sprawdź czy dalej jest ten sam błąd, skasuj go i ponownie podepnij. Jak będzie cały czas ten sam błąd czy sonda będzie podłączona czy nie, to sonda do wymiany
Jasu:
Na razie po prostu skasowałem i nie pojawił się ponownie. 1 sonda wiem gdzie jest a druga?
Nawigacja
[#] Następna strona