Forum > Matrix / ix20

[ix20] spalanie

<< < (36/74) > >>

lukasz.zst:
Dostałem nowego i30 zapomniałem dodac przepraszam ale zawieszenie jest oki. Naprawdę brakuje mi mojego auta cały czas stoi w warszawie, wiem że paru użytkowników tez odarła auta

KoTeK:
Z niecierpliwością oczekuję informacji jak załatwiono Twój problem z zawieszeniem. Mnie bardziej niż zawieszenie martwi spalanie. Mój IX chleje paliwo wiadrami.

lukasz.zst:
Ich bardzo ugryzła sprawa skierowana przezmianie do UOKIK o gwarancje 5 letnia co spowodowało wycofanie wszystkich reklam  i sprawa zawieszenie ze w UE jest prowadzona akcja naprawy zawieszeń a nie w Polsce.
Zostali ukranii i jeszcze mam cos w zanadrzu.
A co do spalana mój ix 20 też chleje paliwa jak wariat , ma teraz CRDI to jestem zaskoczony jest -15 C to pali mi wg komputera 5,9 l

jack55:

--- Cytat: "KoTeK" --- Mój IX chleje paliwo wiadrami.
--- Koniec cytatu ---

KoTeK jaki masz aktualnie przebieg u siebie :?:
U mnie spalanie po wyliczeniu przy obecnych ujemnych temperaturach 8,5 l na 100km ;-) jazda głównie po mieście ale bez większych  korków  :-)
U mnie aktualny przebieg to 16tys. km ale spalanie drastycznie spadło dopiero po przekroczeniu 10 tys. km ;-)

lukasz.zst:
Jade do austri 27 kwietnia tam mojego ix20 odam do serwisu w sprawie spalania i zawieszenia( zawieszenia jak polski importer oleje sprawę, jestem juz po rozmowie z importerem austriackim)
Jak by ktos by zadał pytanie czy kupił bym ix20 ale w wersji premium jeszcze raz powiem że tak na 1000% żadne inne auto w ostateczności kia rio sedan  1.4 AT z nowa skrzynia biegów 6 biegowa

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej