Forum > Matrix / ix20

[ix20] spalanie

<< < (35/74) > >>

Zbyszek:
Proponuje zakończyć off top na temat rzekomych podejrzeń czy innych "zbrodni" dokonywanych na tym forum. Tutaj nikt nikogo nie trzyma na siłę a już na pewno nie wysnuwa karalnych oskarżeń. lukasz.zst, coś mi się wydaje, że chcesz "odpocząć" od forum na miesiąc...

lukasz.zst:
Mój stoi u importera w Warszawie i dostałem zastępcze z silnikiem 1.4 90KM CRDI
Jestem zaskoczony spalaniem w tym aucie. Jezdże tak samo jak automatem ,cały czas włączona klima i spalanie 5,2L gdzie mój bierze 10 L . Za 100zł tankowałem gdzie dla stacji było jeszcze wg komputera 48 km  zatankowałem i miałem do przejechania 364km  . Zrywne auto

KoTeK:
A po co pędzisz z włączoną klimą ? coś chłodzisz - może chcesz pokonać mróz ?  :mrgreen:  Mimo wszystko spalanie jest imponujące.

ed. Usunięcie cytatu. Nie cytujemy wypowiedzi, na którą odpowiadamy, jeśli znajduje się ona bezpośrednio nad naszym postem. tekla

lukasz.zst:
cały rok jeżdżę z klimą jest inne powietrze

jack55:

--- Cytat: "lukasz.zst" ---Mój stoi u importera w Warszawie i dostałem zastępcze z silnikiem 1.4 90KM CRDI
--- Koniec cytatu ---

Ciekawi mnie jak oceniasz zawieszenie w aucie zastępczym.Też takie beznadziejne i głośne jak u Ciebie :?: Rozumiem, że dostałeś ix20 tylko z silnikiem diesla ;-)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej