Forum > Accent

Rysy na bocznych szybach

(1/3) > >>

WAT:
Hej, po ostatnich zakupach w plejadzie :evil: przywiozłem ostre rysy na bocznych szybach, czy da się to jakoś zniwelować, bo żeby całkowicie usunąć to nie wierzę ?
Czyżby gnojki zrezygnowały z rysowania karoserii na korzyść szyb
 :shock: ? chyba nie musze dodawać jaki jestem z tego powodu zły.

maspex:
Jak boczne szyby to poradzisz sobie ze specjalna pasta polerska do szyb,kupic w markecie albo internecie :-) do przedniej szyby sie nie nadaje bo zostaja zalamania. Pozdrawiam

xardas:
Witam. Dołączę się do tematu. Od momentu kupna auta mam ryskę na przedniej szybie, na bocznej też, nie wiadomo od czego a mnie wkurzają, rysy są od środka auta, tym bardziej nie wiem jak powstały i ta przednia mi szczególnie przeszkadza, co poradzicie (prócz wymiany szyby i jeżdzenia do autoglass, bo oni raczej tego się nie podejmą).

maspex:
na takie cos,to tylko profesionalna polerka szyby,bo jak recznie bedziesz to robil,to mozesz miec nierowny obraz,ale warto sprobowac mi sie wydaje,bo pasta bedzie kosztowac max 20zl

xardas:
Akurat te ryski na przedniej szybie są dokładnie tam gdzie ja się patrzę jadąc autem, a raczej na linii mojego wzroku i drogi - no bo jak inaczej mogło być. Jeszcze popytam, na mieście, bo nie chcę mieć całej szyby do wymiany. A same ryski nie są głębokie, są płaskie ale szersze niż zrobione np. cyrklem, wyglądają jakby ktoś jakieś listwy przewoził i pod naciskiem porysowały szybę, sam nie wiem bo to jest w takim miejscu, że to trzeba być powalonym by tam coś porysować - wszędzie ale nie tam. 15 cm w lewo czy w prawo, w górę czy w dół i by nie przeszkadzały i nawet bym się nie przejmował a to akurat tu dammit !!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej