Autor Wątek: Do czego służy ta śrubka??  (Przeczytany 6920 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

tomaszeknce

• Gość
Do czego służy ta śrubka??
« Odpowiedź #15 dnia: 28 Sierpień 2008, 21:13:27 »
a można jakoś samemu tak zrobić żeby zresetować komputer albo usunąć błędy bo pewnie mi nałapał, pokręciłem tą śrubką i mi się wydaje że teraz są takie obroty jakie mają być, kręciłem na słuch bo nie mam obrotomierza i nie wiem jakie mają być odpowiednie obroty

Jarek

• Gość
« Odpowiedź #16 dnia: 28 Sierpień 2008, 21:24:50 »
Cytat: "tomaszeknce"
a można jakoś samemu tak zrobić żeby

Daj komuś bardziej doświadczonemu to auto do przeglądu, z tekstu widać że sobie nie radzisz sam, tak będzie lepiej i taniej.

tomaszeknce

• Gość
« Odpowiedź #17 dnia: 29 Sierpień 2008, 18:29:23 »
tak pytam bo chce samemu dojść i czegoś sie nauczyć wiem że głupie pytanie ale zawsze można zapytać po to jest to forum a mechanicy zawsze coś pomajstrują i wezmą kasę a z tą śrubką wystarczyło pokręcić i dobrze już są obroty dzięki za porade :-) .
 Teraz mam inny problem, na benzynie przy dodawaniu gazu samochód dziwnie się zachowuje tak jak by się dławił a po chwili dostaje dopiero zrywu i idzie tak jak trzeba a na gazie wszystko jest normalnie?? Co może być przyczyną?? Może filter paliwa

Jarek

• Gość
« Odpowiedź #18 dnia: 29 Sierpień 2008, 19:14:19 »
Cytat: "tomaszeknce"
tak pytam bo chce samemu dojść i czegoś sie nauczyć

To bardzo dobrze że chcesz się nauczyć ale powinieneś zacząć od czytania serwisówek z obrazkami. Takie kręcenie "na czuja" nie wróży nic dobrego.

tomaszeknce

• Gość
« Odpowiedź #19 dnia: 29 Sierpień 2008, 19:39:29 »
teraz to już wiem mądry polak po szkodzie :-/