Forum > S-Coupe / Coupe / Veloster

S-coupe tuning-fotki

<< < (16/20) > >>

Pyros:

--- Cytat: "harabin" ---Jesteś pewny?
--- Koniec cytatu ---

P{ewny na 100% to nie. Ale na rynek europejski takiego koloru w drugiej generacji nie było. Chyba,że w pierwszej. Ten kolor z Twojego prospektu wygląda mi na tak bardzo popularny granat. Ale głowy sobie uciąć nie dam bo z Hyundaiem to jest dziwna sprawa i wszystko jest możliwe :-P

Bidon:
Nie wiem czy oryginalny czy nie, mniejsza z tym , chodzilo mi tylko o to ze lubie samochody w tym kolorze no! heh a sam mam żółte s-coupe pomalowane z bialego;p

harabin:

--- Cytat: "Bidon" ---Nie wiem czy oryginalny czy nie, mniejsza z tym , chodzilo mi tylko o to ze lubie samochody w tym kolorze no! heh a sam mam żółte s-coupe pomalowane z bialego;p
--- Koniec cytatu ---

No to chyba na allegro wystawiałeś(albo kupiłeś) bo takie było 2 kolorowe jedno, na wierzchu żółte a pod machą białe.

koziny1908:
Jasna cholercia :-) powiem wam szczerze ze lampki by sie przydały na przód jakies cristale nie przesadzone bo to by troszke odmłodziło wygląd te lampy mnie orginalne denerwuja...:-) jakies pomysly a propo na tych pierwszych fotkach to jest od punciaka 2? ciezkie do przerobki??

harabin:

--- Cytat: "koziny1908" ---Jasna cholercia :-) powiem wam szczerze ze lampki by sie przydały na przód jakies cristale nie przesadzone bo to by troszke odmłodziło wygląd te lampy mnie orginalne denerwuja...:-) jakies pomysly a propo na tych pierwszych fotkach to jest od punciaka 2? ciezkie do przerobki??
--- Koniec cytatu ---

http://forum.hyundaifanklub.pl/viewtopic.php?t=2929

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej