Forum > S-Coupe / Coupe / Veloster

S-coupe tuning-fotki

<< < (10/20) > >>

Tigersoft:
spoiler od alfy po kilkudniowych przeróbkach pasuje :) ale trzeba miec fantazje :)
kawalek wyciąć i dorobić a kawalek doszpachlowac. klapa u góry w scoupe jest prostokątna a w alfie ma ksztalt trapezu. wymiar podobny ale z jednej strony spoiler wystaje poza klape a z drugiej sie chowa wiec troche zabawy jest, ale jak widzisz na moim aucie da sie :)

ps, a moze cos innego wymyslisz bo inaczej juz moja klapa nie bedzie tak oryginalna :)))))) chociaz... bedzie bo ja mam jeszcze swiatlo 3 stopu w klapie przeniesione z oryginalnego spoilera :))))

on86:
//www.youtube.com/watch?v=rmPAjVcChxs kolejny filmik kolegi dzako

on86:
nr 24 i 25 znowu do sprzedania :-P tym razem już jako uszkodzony :-( no i mamy Scoupe na złom - silnik, korbowód "wyszedł" blokiem silnika http://moto.allegro.pl/item688687448_hyundai_scoupe_lpg.html

dzako:
a ja sie dziwłem dlaczego juz go codziennie nie widuje hehe :D jak jade do pracy :) no to mam 5km po czesci do mojego jak by co :D hehe nawet dobrze składa bo mój tez idzie raczej na czesci ( turkusowy )

Cibor:
To może i ja coś pokarzę... Wykopane przed chwilą z mobile.de LOOOOOOOOKAJCIE!!!!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej