Forum > S-Coupe / Coupe / Veloster
S-coupe tuning-fotki
psy si tec:
nie no ten zielony mnie zafascynowal...hm...moze kupie czarny lakier i pojade po masce klapie i dachu...
wachers:
Foty 27, 28, 29 to na allegro jest ten S-coupe gościu prosi za niego 5koła fajnie wygląda ale na klapie ma brak owiewki. Żeby była taka jak u kolegi Tigersoft, to by się nieźle prezentowało. Co wy na to??
Teraz kilka moich:
100.
101.
102.
103.
104.
105.
106.
Chciałbym jeszcze zaproponować aby kolega Pyros wrzucił foto swojego byłego już a szkoda S-Coupe.
Pozdro!
Pyros:
Postaram się wrzucić fotki mojego Scoupe w najbliższym czasie i nie byłego bo cały czas dumnie stoi Hultaj pod domem gotowy do drogi ;-)
harabin:
wachers prośba, zmień kody fotek na 500pix. będzie się lepiej oglądało, i może zmień cyferki przy swoich zdjęciach zaczynając od 100, bo jak ja parę dodam to się numeracja wymiesza :D
Fajny kolorek przy tym ni to białym ni to srebrnym, kolega ma taki sam kolor przy VW Vento i bardzo fajnie to wygląda.
Ten z 26 27 i 28 jest z 96r więc myślę że cena nie jest wygórowana, tym bardziej że go nie trzeba będzie malować ani naprawiać nadkoli, no i ten tylni zderzak :idea: .
BartBartez:
--- Cytat: "harabin" ---no i ten tylni zderzak
--- Koniec cytatu ---
Kumpel ma u siebie taką dokładkę
Nawigacja
[#] Następna strona