Forum > i20
[i20 PB] Jakie wybrać świece do LPG w 1,2 16v?
tomek505:
Kolego Mulek ja do swojej i20 kupiłem klocki TRW. Całkiem dobrze się sprawowały aż do samego końca kiedy go sprzedałem. Przejechałem na nich 60k km. Zużywały się normalnie.
kosmos2011:
Tomek o klockach to już tutaj http://hyundaiklub.pl/forum/viewtopic.php?t=5612 se pogadaliśmy.
Dodaj tag tematu który założyłeś dwa lata temu.
Jacaw:
Wprawdzie tu wątek jest o LPG, ale myślę, że nie ma co dublować tematów o świecach. Chodzi mi o to, czy macie jakieś doświadczenia ze świecami Champion ?
Pytam, bo mają wręcz podejrzanie niską cenę np. w stosunku do NGK, ale jak szukałem opinii na formach to są różne, jedni uważają, że NGK są o niebo lepsze od Champion, a inni, że odwrotnie i bądź tu mądry.
steyr:
Champion był montowany na 1 montaż, u siebie w I20 zmieniłem świece przy przebiegu ~95kkm na NGK Irydowe. Auto jakoś żwawiej zaczeło reagować na gaz, i ogólnie ok także polecam. pozdrawiam
robaszek127:
Kup chaampiony czy denso. Niestety NGK teraz pełno podróbek i trzeba uważać.
Sam mam w getzie ngk i to podobno najgorsze bo francuskie i jakoś wytrzymują sporo.
Jednak w motocyklu ngk padają po roku a co śmieszniejsze 5xdroższa irydowa tak samo.
Wcześniej miałem tico i tam championy śmigały 60tys przebiegu i nic nie przerywało.
Nawigacja