Forum > Accent
Odłączenie sygnału dźwiękowego - Accent '00
soviet100:
Takie BEEP BEEP jak otworze drzwi a mam światła załączone wiecie jak to odłączyć? bo to porządnie wkurza człowieka .
łysyyy:
Jak wczoraj grzebałem przy gnieździe OBD ( a konkretnie odłączałem kabel ze złącza i mi wyciągnęło gniazdo), to coś tam zwarło się przypadkiem i sygnał się odezwał... Stąd wnoszę że właśnie tam będziesz mógł ten sygnał odłączyć. Wystarczy pewnie zdjąć tylko obudowę plastikową spod kolumny kierownicy i będzie dostęp... A zaraz idę naprawić to gniazdo, to zerknę od razu na ten sygnał
cezary46:
Jak zostawisz na światłach i rozładujesz akumulator to dojdziesz do wniosku, że ten sygnał taki głupi to nie był.
soviet100:
ale to dziadostwo robi beep beep nawet jak silnik jest zapuszczony a mnie to wtenczas najbardziej denerwuje bo gadam z kims a to robi beeeep beeep .
xardas:
To zmień samochód. Od tego jest by bib-bibczało, a jak gadasz z kimś to zamknij drzwi, albo otwórz szybę, nie rozumiem cię.. Tak jak kolega napisał to nie fiat uno i po wyłączeniu silnika światła nie gasną... łatwo rozładować akumulator. A poza tym to fajne bibczenie.
Rozwal sobie car audio to może przestanie bibczeć :D :) <hahaha>
Nawigacja
[#] Następna strona