Forum > i30 FD

[i30] Jakie zimówki do i30 polecacie?

<< < (9/13) > >>

apikus:

--- Cytat: "VitalR" ---Jazda typowo po mieście czy na obrzeżach miasta, gdzie bywa nieodsniezone?  Ja generalnie to po mieście, choć kawałek do pracy mam droga leśna i jak spadnie śnieg to nie oczekuję że ktoś to odsniezy.. Z tego co czytałem to dadzą radę.
--- Koniec cytatu ---

U mnie jest różnie, czasem śnieg, czasem czarno i mokro. Na narty też jeżdżę, gdzie śnieg leży.

[ Dodano: 2016-10-13, 08:07 ]

--- Cytat: "bobekos" ---Polecam porównać etykiety tych opon i ju ;)
--- Koniec cytatu ---

Etykiety mówią o wynikach testów, nie o rzeczywistości.

srbastek:

--- Cytat: "arni_23" ---Polecam Firestone winterhawk, teraz kupiłem Fulda Kristall Montero 3.
--- Koniec cytatu ---

Również kupiłem właśnie fulda Kristall Montero 3 195/65R15.

VitalR:
Kupione Nokiany :) raczej nie zawiode się.

bobekos:

--- Cytat: "apikus" ---
--- Cytat: "VitalR" ---Jazda typowo po mieście czy na obrzeżach miasta, gdzie bywa nieodsniezone?  Ja generalnie to po mieście, choć kawałek do pracy mam droga leśna i jak spadnie śnieg to nie oczekuję że ktoś to odsniezy.. Z tego co czytałem to dadzą radę.
--- Koniec cytatu ---

U mnie jest różnie, czasem śnieg, czasem czarno i mokro. Na narty też jeżdżę, gdzie śnieg leży.

[ Dodano: 2016-10-13, 08:07 ]

--- Cytat: "bobekos" ---Polecam porównać etykiety tych opon i ju ;)
--- Koniec cytatu ---

Etykiety mówią o wynikach testów, nie o rzeczywistości.
--- Koniec cytatu ---

Wyniki testów mają się też do rzeczywistości. Ja tak brałem pod uwagę kupno letnich i nie zawiodłem się.

apikus:

--- Cytat: "bobekos" ---Wyniki testów mają się też do rzeczywistości. Ja tak brałem pod uwagę kupno letnich i nie zawiodłem się.
--- Koniec cytatu ---

Patrzyłeś na wyniki testów, czy etykietę?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej