Witamy w HKP 2.0 :-)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Cytat: "Cendra"po podmiance przepływki chyba i ja do niego zadzwonię... tylko weź tu traf na dobra używaną przepływkę :-(Nowy przepływomierz kosztuje 250zł więc jak masz kupić używany za ok 150zł i ma być niepewny to się chyba rozumiemy
po podmiance przepływki chyba i ja do niego zadzwonię... tylko weź tu traf na dobra używaną przepływkę :-(
Cytat: "harabin"Cytat: "Cendra"po podmiance przepływki chyba i ja do niego zadzwonię... tylko weź tu traf na dobra używaną przepływkę :-(Nowy przepływomierz kosztuje 250zł więc jak masz kupić używany za ok 150zł i ma być niepewny to się chyba rozumiemy daj mi namiar na nowy bosch to kupie, za tą cenę oczywiście chyba ze masz na myśli chińszczyznę to dziękuję, padają jak muchy ;-)
Ok zamowilem u goscia kierunek 100 pln jego koszta wysylki (nie tak najgorzej). PS specjalnie dla mnie kupuje scoupe (nie mial juz prawych kierunkow) ^^ ;P
te są do turbo...
SPRAX, masz auto już w nowej budzie?
No niestety dalej poszukuje kierunkowskazu prawego do scoupe ;
Cytat: "SPRAX"No niestety dalej poszukuje kierunkowskazu prawego do scoupe ;Chyba o to chodzi:http://allegro.pl/item624580970_hyundai_s_coupe_scoupe_1992_95r.html Obrazek