Forum > Getz

[Getz TB] Sterownik centralnego zamka

(1/6) > >>

sharpoi:
Witam.
Mam getza z centralnym zamkiem na kluczyk, chciałbym dokupić uniwersalny sterownik na pilota. Wyczytałem że sterownik znajduje się za skrzynką bezpieczników od dołu można się do niego dostać, oczywiście zaglądałem tam jest tam parę rzeczy tylko nie wiem który to sterownik .Czy wie ktoś jak on wygląda(czy to jest może ta czarna skrzyneczka z takim dziwnym stykiem podłużnym)

maciekw:
Możliwe, że sterownik zamka jest razem z ETACS (tak mam u siebie) i tak, jest to czarna pozioma skrzynka, na dole za bezpiecznikami. Poznasz też po tym, że przełącznik przesuwny (albo miesce na taki) do programowania pilotów.

kosmos2011:
With ETACS

W/O ETACS

sharpoi:

--- Cytat: "kosmos2011" ---With ETACS
--- Koniec cytatu ---

Witam.
Dotarł do mnie sterownik uniwersalny ale nie mogę namierzyć sterownika oryginalnego pod którego mam się podłączyć kosmos masz może jakieś lepsze zdjęcie jak wygląda ten sterownik dostane się do niego spod spodu od pedałów czy muszę rozkręcać plastiki przy kier i pod nią?

[ Dodano: 2013-07-09, 21:26 ]
Możliwe jest że nie mam tego etacs (ja go nigdzie nie widze) wtedy montuje sterownik w drzwiach, rozebrałem drzwi jest tam tak jak na zdj 74  mam kostke d 04 z 4 kablami rozumiem że 2 z nich jeden otwiera 1 zamyka ale 12v muszę chyba podciągnąć z auta bo w drzwiach nie ma stałego + dobrze pisze?

kosmos2011:
Jak jest ETACS to do kostki D04 idą przewody koloru :szary, czerwono-pomarańczowy, zielony i czarny. Bez ETACS: brązowy , czerwono-pomarańczowy, zielony i czarny.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej