Forum > S-Coupe / Coupe / Veloster

Kierunkowskaz do Scoupe....

<< < (2/6) > >>

Tigersoft:
kiedyś też widziałem tańsze, zobacz po ile traz są!!! Sam się przeraziłem - od 95 zł w górę + 10 przesyłka :( do wersji przed liftingiem tylko są tańsze.

SPRAX:
To samo, rowniez potrzebuje kierunku od strony pasazera, czy moze przypadkiem jeszcze ktos jest w posiadaniu takowego?!! (ofc w przystepnej cenie tak jak kolega wyzej ;)).

ociec:
Panowie jest gość w Golczewie pod Szczecinem który wyspecjalizował się w S-coupe. Byłem u niego w weekend majowy i wyrwałem kompletną tapicerkę w idealnym stanie od GT /fotele, kanapa i boczki/ za 350 zł - w końcu wnętrze wygląda porządnie. Miał z 5 aut rozebranych na części. Za jego zgodą podaję namiary: Rafał Wojciechowski , tel. 888252697. Dzwonić i pytać się czego wam potrzeba :-D

Kucol:
http://moto.allegro.pl/item624580970_hyundai_s_coupe_scoupe_1992_95r.html
po 40 za sztuke

Tigersoft:
brałem już niejedną rzecz od tego pana z Golczewa, mieszka 50 km ode mnie. jest w porządku, ale wkopałem sie u niego z silnikiem - sprzedał mi jako sprawny, a był tak zajechany, ze nie miał prawa działać... ogólnie miły facet - ale trzeba uważać :) ma większość rzeczy do Scoupe, ale kombinuje jak każdy.

co do kierunków to więcej juz nie mam, jedyny zapasowy juz poszedł :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej