Forum > ix35 EL
[ix35 EL] Bezpieczniki
Robert:
Panowie czym wyciaga sie bezpieczniki? Chodzi mi o jakieś szczypce czy inny przyrząd? Palcami nie daje sie wymienic. W instrukcji napisane ze jest coś takiego a nie moge nigdzie znależć. :-/
jacek2:
to cóś to takie malutkie szczypczyki znajdujące się w skrzynce z bezpiecznikami... musi to być gdzieś wciśnięte koło bezpieczników (ale pod maską samochodu- w tej skrzynce.. bo bezpieczniki są jeszcze wewnątrz auta)
Robert:
Znalazłem .To cóś to takie plastikowe białe wcisnietaew skrzynkce na bezpieczniki pod maską. A swoja droga ciekawe czy znajdzie sie twardziel który bez szczypców wyciagnie bezpiecznik /w skrzynce w kabinie/ Może kobitka z długimi paznokciami bo mnie sie spalił ten mały od gniazda jak se lodówke podłaczałem i za pierona nie mogłem wyciagnać. Oznaczenie tez słabiutkie. Trzeba kombinować i sprawdzać . A bezpieczniki kupiłem dopiero w w salonie Subaru bo w zadnym sklepie ani stacji nie było takich.
krayanek:
Witam, czy można kupić komplet zapasowych bezpieczników? Jakie mają oznaczenia? Pozdrawiam.
kri$:
--- Cytat: "krayanek" ---Witam, czy można kupić komplet zapasowych bezpieczników? Jakie mają oznaczenia? Pozdrawiam.
--- Koniec cytatu ---
pewnie to BEZPIECZNIKI PŁYTKOWE MINI NISKI PROFIL komplet 10 szt około 3 zł.
Nawigacja
[#] Następna strona