Forum > ix35 EL

[ix35 EL] Dokładka tempomatu

<< < (20/39) > >>

mada:
A czy podczas podłączania była zdjęta klema z akumulatora?
Ten nasz kom. to "cwana bestia " jak sobie coś zapamięta to tylko kom. serwisowym można mu pozmieniać?

kri$:

--- Cytat: "mada" ---A czy podczas podłączania była zdjęta klema z akumulatora?
Ten nasz kom. to "cwana bestia " jak sobie coś zapamięta to tylko kom. serwisowym można mu pozmieniać?
--- Koniec cytatu ---

Oczywiście klema zdjęta z akumulatora. Kupiłem Autocoma z chin, ale nie ma możliwości cokolwiek zmienić, ani podejrzeć. Czekam aż kumpel będzie miał możliwość pożyczyć na weekend komputer serwisowy z KIA/Hyundai.

aker:
Nie ściągałem kierownicy wiec to nie jest kwestia uszkodzonego zwijacza. Sprawdziłem za to i nową kierownice mam z 2013 - czy to już wersja po lifcie? Jeżeli to kwestia zwijacza to czym różnią sie wersje z i bez tempomatu, maja inny układ/ilośc pionów?

kri$:

--- Cytat: "aker" ---Nie ściągałem kierownicy wiec to nie jest kwestia uszkodzonego zwijacza. Sprawdziłem za to i nową kierownice mam z 2013 - czy to już wersja po lifcie? Jeżeli to kwestia zwijacza to czym różnią sie wersje z i bez tempomatu, maja inny układ/ilośc pionów?
--- Koniec cytatu ---

Nie wiem jak to dokładnie jest, ale są wersje zwijacza, które nie obsługują bluetootha, po prostu brak wszystkich pinów na złączu.

aker:
Problem w tym, że mam wersję (prawie) full wypas. Brakuje tylko tempomatu. Jest oczywiście Bluetooth - zestaw głośnomówiący sterowany z kierownicy. Czyli w teorii powinna być pełna instalacja. Może, rzeczywiście coś jest inaczej w ix35 po lifcie.

Szkoda, że nikt nie wie na 100%

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej