Forum > ix35 EL
[ix35 EL] Dokładka tempomatu
ftomas:
Jest jeszcze za wcześnie na rozbitki po-liftingowe, i przeszczepy z nich , licznik z Supervision potwierdzam pasuje 100% do wersji z tradycyjnym licznikiem ...kwestią pozostaje jedynie skorygowanie w nim ilości przebytych kilometrów do rzeczywistości ...nawiasem mówiąc firma która się w tym specjalizuje miała pierwszy przypadek klienta który zażyczył sobie korekcję ....zwiększenia ilości przebytych kilometrów na liczniku !!:)
[ Dodano: 2014-01-05, 11:35 ]
Dla zainteresowanych pojawiła się właśnie dzidziowata niedroga kierownica do przekładki tempomatu na Allegro 3853522084, sam miałem okazję po-testować swoją po przekładce na nielicznych naszych autostradach , wydaje się być wszystko OK .
automaniak30:
witajcie koledzy
[ Dodano: 2014-02-25, 18:07 ]
mam pytanie odnośnie montazu tempomatu
[ Dodano: 2014-02-25, 18:08 ]
Mam rok 2010 z początku produkcji wersje stylle automatyczna skrzynia biegow
[ Dodano: 2014-02-25, 18:09 ]
czy u mnie tez tylko potrzebuje nowa wiazke i sterownik tempomatu?
[ Dodano: 2014-02-25, 18:11 ]
Szczególnie pytanie do lessiu 2 bo on ma ten sam rocznik co ja
aker:
Tak jak pisałem wymieniłem w moim ix35 przyciski i wiązkę i du...a, tempomat nie działa.
Wydawało mi się, że w wersji Style wystarczy wymiana przycisków i wiązki i wszystko będzie działać. Byłem z moim problemem w ASO zgrywając głupka niestety sprawdzili przyciski i wiązkę w innym ix i są sprawne. Pytanie - co trzeba jeszcze wymienić? Czy wystarczy kolejna wymiana, tym razem zwijacza? Czy ktoś spotkał się z takim problemem?
automaniak30:
Wymieniłem wiazke i sterowanie tempomatu i wszystko działa wresja style 2.0 l benzyna automat 4x4 2010 rok
koszak:
Ja u siebie, tak samo wymieniłem tylko panel z przyciskami i wiązkę ze starej kierownicy kupionej na allegro za 200zł i wszystko działa. (wersja style z 2011r.)
Ktoś kiedyś pisał, że po wymianie przycisków i wiązki mu nie działała, ale się później okazało, że przy wymianie przekręcił kierownicę i zerwało mu zwijacz.
Nawigacja
[#] Następna strona