Forum > ix35 EL

[ix35 EL] Dokładka tempomatu

<< < (28/39) > >>

kosmos2011:
Sprawdź wtyczkę M20-R która wchodzi od dołu do zwijacza. Żeby tempomat działał we wtyczce muszą być zajęte piny 10, 11, 12. Również analogicznie w gnieździe zwijacza muszą wystawać piny.

Robik:
W podobny sposob w moim samochodzie objawal sie problem z tempomatem.W wyniku awarii czujnika sprzegla ktory podlegal wymianie serwisowej w ramach slawetnych akcji naprawczych nie mozna ustawic predkosci ikona sie swieci ale nie dziala przycisk set.  Skoro zamontowales ten czujnik moze cos poszlo nie tak? Najprosciej jak bys swoja kierownice zweryfikowal na aucie innego kolegi z forum i sprawdzil czy u niego dziala( pamietaj ze musisz rozpedzic samochod powyzej 50km zeby tempomat trzymal predkosc). Sa trzy elementy odpowiedni zwijacz czujnik sprzegla i sprawna kierownica tam nalezy szukac rozwiazan.

derby.karp:
Parę dni temu montowałem tempomat u "ONKYO3" . Bardzo miły facet i konkretny. Wszystko robi od ręki. Części oryginalne Hyundai.  Cena ok.
Polecam.

--- Cytat: "onkyo3" ---Witam, jeśli kogoś interesuje montaż oryginalnego tempomatu do ix-a zapraszam na pw
Fabryczne przyciski na kierownicy, podświetlane, wyświetlanie na zegarach wszystkich funkcji.

[ Dodano: 2013-08-31, 02:10 ]
Jeśli chodzi o montaż na terenie Warszawy możliwy u klienta po wcześniejszym ustaleniu
Oczywiście nie podglądamy podczas mojej  pracy :-)
--- Koniec cytatu ---

m4riusz123:
witam,
kolega też Santafk'e ogarnia ?

pzdr.

Lobarg:
Może potrafi ktoś z Was na tej kostce pod zwijaczem zaznaczyć 2 kable audio wychodzące ze sterowania kierownicy, ewentualnie podać ich kolory?
Będę wdzięczny za pomoc.
Jeżeli chodzi o tempomat to w wersji Style wymieniłem tylko plastik w kierownicy na taki z przyciskami i wszystko chodzi idealnie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej