Forum > ix35 EL

[ix35 EL] Dokładka tempomatu

<< < (24/39) > >>

MrQ:
Jako że posiadam wersję Comfort, czyli bez tempomatu, robię przymiarkę do jego montażu. Kierownic w dobrym stanie w mojej okolicy brak a przy wysyłce różnie może być więc pomyślałem że warto spróbować na Aliexpress.

Znalazłem coś takiego:

http://www.aliexpress.com/item/Multi-function-Remote-Control-Buttons-For-2010-2012-Hyundai-ix35-Steering-Wheel-Button-Audio-channel-control/2026656126.html?spm=2114.01020208.3.142.m8dhRj&ws_ab_test=201556_1,201527_2_71_72_73_74_75,201409_4

ale... po pierwsze nie jestem pewien czy to "standardowy" srebrny, czy jakby ciemniejszy oraz nurtuje mnie brak długiego przycisku na prawym panelu który u mnie działa jak mute. Ma ktoś jakieś doświadczenia z tymi panelami od żółtych?

malarz:
kolor faktycznie jakby ciemniejszy.
Co do przycisków to są takie ja u mnie (Business Edition). Mute jest na lewym panelu po prawej na dole.

MrQ:
Swoją drogą jak odróżnić panele do przedliftu od poliftu? :)

[ Dodano: 2015-10-07, 00:26 ]
Czy ktoś kto dokonywał już przekładki mógłby zerknąć w link który podałem 3 posty wyżej i zobaczyć czy przewody są takie same jak w oryginale? Z tego co widzę na zdjęciach to jest 1 jakby wspólny.

yankes-s:
jestem właśnie po montażu tempomatu wersja comfotr;-)  wszystko działa - wymieniłem panel i wiązkę bez kierownicy, trochę zabawy. Mogę wspomóc na terenie Rzeszowa, Krosna,Piotrkowa Tryb, teraz jeszcze do Mielca jeżdżę.

MrQ:
Mi by się przydała pomocna dłoń w okolicach Wawy :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej