Forum > Pozostałe
Magnetyzery Expander
rufuz:
z magnetyzerem to podobnie jak z "turbinka" przepływu powietrza. Jest popyt to jest podaż bez względu na wyniki.
A ja założę sobie magnes neodymowy he he he i będę miał tak namagnesowane powietrze i paliwo ze w ogóle auto nie będzie spalało a moc wzrośnie co najmniej o 50 % he he he
Vex:
--- Cytat: "rufuz" ---z magnetyzerem to podobnie jak z "turbinka" przepływu powietrza. Jest popyt to jest podaż bez względu na wyniki.
--- Koniec cytatu ---
No nie, bo "turbinka" to Ci akurat ladnie obnizy osiagi a magnetyzery raczej nie :) Przeciez wiatraczek w dolocie to nic innego jak zwezka a jak to dziala to chyba nie trzeba wyjasniac.
IgoReCzeK:
--- Cytat: "danila3" ---Witam,
Czy może ktoś z Was montował u siebie magnetyzer paliwa i powietrza? Pytam bo zakupilem do swojego atos-a na LPG ale mam problem z ich zamocowaniem poniewaz wydaje mi sie ze jest brak miejsca.
--- Koniec cytatu ---
Witam. Problem z zamontowaniem magnetyzerów powinieneś przewidzieć jeszcze przed zakupem ( pomijając już zasadność jego montowania ). Atos jest samochodem z małą komorą silnikową i stąd Twoje problemy. Obawiam się, że nikt z forumowiczów nie montował magnetyzerów do Atosa i z rozwiązaniem problemu będziesz musiał poradzić sobie sam. :-? Z drugiej strony zastanawiam się jak u siebie miałbym zamontować ów magnetyzer - niby duży samochód ale dostęp do elementów gdzie powinien "zawisnąć" jest równie kiepski jak u Ciebie. Pozdrawiam Igor.
Nawigacja