Forum > Accent

Problem z centralnym zamkiem - siłownik.

<< < (5/7) > >>

soviet100:
Jak nie będzie dobre to sie inne kupi . Wiem czemu autko mi żyć nie chce bo nie pali jeden cylinder a w tym kraju nawet klucza do świec nie mam . Nie wiecie jaki tam rozmiar jest ?

kml:
soviet100, 16mm i to też było. Oj zbiera Ci się na punkta karnego za lenistwo bo się robi off topic w temacie a na forum jest o eksploatacyjnych rzeczach :evil:

ZANIM się weźmiesz za wymianę to poczytaj co i jak trzeba zrobić żebyś sobie krzywdy w silnik nie zrobił i _MUSISZ_ mieć _DOBRE_ klucze a nie gówno z marketu. Od razu przewody wymien ( cena etc na forum jest )

soviet100:
Luzik A jaka filozofia jest świecę wymienić ?

wlad:

--- Cytat: "soviet100" ---A jaka filozofia jest świecę wymienić ?
--- Koniec cytatu ---

zwłaszcza jak jest mniej więcej 3 cm pola roboczego klucza a świeca siedzi jak zespawana :evil: miałem tak w atosie-musiałem troche porozbierac osprzętu bo nie miałem dostatecznego ramienia siły.

xardas:

--- Cytat: "wlad" ---
--- Cytat: "soviet100" ---A jaka filozofia jest świecę wymienić ?
--- Koniec cytatu ---

zwłaszcza jak jest mniej więcej 3 cm pola roboczego klucza a świeca siedzi jak zespawana :evil: miałem tak w atosie-musiałem troche porozbierac osprzętu bo nie miałem dostatecznego ramienia siły.
--- Koniec cytatu ---

Akurat w accencie 2, świece są na wierzchu, każdym kluczem podejdzie. Ale wiadomo z marketu sprzęty to się nadają... do piaskownicy

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej