Forum > Accent
Problem z centralnym zamkiem - siłownik.
soviet100:
Witam mały problem mam bo kupiłem auto ale nie było pilota tylko sam kluczyk a central zamek mam i skąd mogę ten pilocik wsiąść ? i drugie pytanie jeśli otwieram auto to wszystkie drzwi się otwierają oprócz pasażera przednich . Je tylko mogę otworzyć i zamknąć z kluczyka ale jak zamykam to inne się też nie zamykają te przednie od pasażera więc od czego mam zacząć ? Bo pojęcia nie mam
kml:
soviet100, OD UŻYCIA OPCJI SZUKAJ http://forum.hyundaifanklub.pl/search.php Zadaj sobie odrobinę trudu a nie zakładasz i powielasz tematy, które już były!
Pisałem o tym nie tylko ja. Jeżeli nie masz pilota to albo szukasz zakładu który "dorobi" albo kupujesz na allegro zestaw cały zestaw i montujesz do samochodu. Jak to zrobic znajdziesz pod hasłem "demontaż boczków tapicerki" - opisywałem to bardzo dokładnie.
Drzwi pasażera się nie otwierają bo zdechł silownik. Trzeba go wymienić.
soviet100:
A da się taki siłownik samemu wymienić ? jak bym kupił czy tylko w warsztacie ?
xardas:
U mnie też tak było, jak napisał kolega siłownik zdechł. Ja wymieniłem , potem znowu zdechł. To się wk..... i wywaliłem wszystkie siłowniki, bo jeden padł, drugi się tak zatarł, że uniemożliwiał normalne zamknięcie drzwi. Tak to było z centralnym, wolę sam sprawdzić czy mam drzwi zamknięte, bo nie wierzę siłownikom :)
A siłownik kupujesz sam, w sumie to tanio jest np na 8 kilo, tylko lepiej wymontuj swój i porównaj czy podobny, żebyś miał możliwość jego zainstalowania.
soviet100:
Jakieś linki jak to w ogóle wygląda i czy do każdych drzwi jest inny ? czy do wszystkich ten sam ?
Nawigacja
[#] Następna strona