Forum > Lantra
[Lantra J1] Kod lakieru
matunio20:
Witam. ma może ktoś dostęp do kodów lakierów stosowanych w lantrze J1 ? patrzyłem na tabliczce, ale nie wiem co gdzie tam jest.. potrzebny był by mi kod białego lakieru :p
kosmos2011:
Kod lakieru NW http://cdb.dupontrefinish.info/en/AdvancedSearch.mvc/grid?companyName=HYUNDAI&modelName=LANTRA&colorGroup=W
NieAmator:
maluj całą w kolorze białym od audi 2006 rok 8-)
Azahiel:
--- Cytat: "matunio20" ---Witam. ma może ktoś dostęp do kodów lakierów stosowanych w lantrze J1 ? patrzyłem na tabliczce, ale nie wiem co gdzie tam jest.. potrzebny był by mi kod białego lakieru :p
--- Koniec cytatu ---
Witam ja mam na tablice po koreańsku i po angielsku , kod- lakieru jest u mnie w drugiej rubryce od lewej strony,tam gdzie po angielsku napisane jest PAINT jak dobrze pamiętam.
Ale jak chcesz dobrać lakier po prostu odkręć (np.klapkę wlewu paliw) i udaj się dorobić na podstawie tego elementu .
Lub zapytaj u nich info posyłam Ci na emalia ,pozdrawiam. :evil:
matunio20:
przepraszam ze tak późno odpisuje ale wiecie,szkoła, lalka ;D dziekuję za pomoc :)
[ Dodano: 2013-06-08, 21:18 ]
--- Cytat: "NieAmator" ---maluj całą w kolorze białym od audi 2006 rok
--- Koniec cytatu ---
Krystian, tne koszty. najdroższe co kupilem, to podkład epoksydowy, hamerajta troche w domu mialem. staram sie robić dobrze, zeby troche wytrzymało, ale jak najtaniej :)
Nawigacja
[#] Następna strona