Forum > S-Coupe / Coupe / Veloster

Zamienniki części S-Coupe :)

<< < (4/13) > >>

ociec:
Przewody zapłonowe są prawdę tylko dla S-coupe produkcji od 94 roku - silnik bez klasycznego aparatu zapłonowego - wcześniejsze tylko i wyłącznie oryginał inaczej będziecie mieli istną pajęczynę w komorze silnika - no chyba że ktoś będzie się bawił i dobierał pojedyncze kable - Ćwiczyłem ten temat niedawno przez blisko dwa tygodnie i nic sensownego nie znalazłem kupiłem orginał w serwisie i nie żałuje :)

Cendra:
ile Cię kosztował oryginał :?: w silnikach od 94r jest inny aparat zapłonowy :?: nie wiedziałem :shock:

Tigersoft:
w nowszych silnikach był już chyba elektroniczny zapłon o ile się nie mylę,
w nowszych wersjach zaczęli nawet montować hydrauliczne popychacze zaworów i nie trzeba ich regulować :P

brix:
ja mam u siebie ciekawą kompilację mam s-coupe '91 silnik i skrzynię z pony przednie hamulce od wersji GT i jeszcze kilka innych ciekawych patentów w spadku po poprzednim właścicielu. ja kupiłem reperaturki i progi od ponego 3 drzwi ale narazie czekaja aż znajdę chwilkę żeby zabrać sie do remontu.

ociec:
Dokładnie tak jak Tigersoft napisał - od 94 wprowadzono elektroniczny zapłon. Ja za przewody zapłaciłem ok 150 /ale to cena dealerska :lol: / normalnie chyba coś koło 210 kosztują

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej