Forum > Accent
[Accent X3] Problem z lusterkiem wstecznym
tylkotdi:
x - 3 ce
[ Komentarz dodany przez: Zbyszek: 2013-05-21, 21:49 ]
Czemu pytanie zostało zadane w dziale "Trajet" :?: :evil: Temat przeniosłem.
MarcinW90:
1. Sprawdz czy nie wyrobila sie kuleczka mocujaca w uchwycie lusterka
2. Byc moze masz wlaczony ten pstryczek od jazdy w dzien i w nocy
3. Popraw diete lub kup okulary lub soczewki :lol: 8-)
tylkotdi:
Kolego MarcinW90 w jaki sposób mam sprawdzić tą kuleczkę, nie jestem specjalistą w tych dziedzinach i nie mam żadnych narzędzi. Pstryczek który sugerujesz jest cały czas do dołu. Nad punktem 3 pracuje od dłuższego czasu ale nie ma to raczej wpływu na ten problem.
MarcinW90:
A wiec, tylkotdi, musisz zdjac lusterko z calym uchwytem, ciagniesz taki bolczyk przy przedniej szybie w uchwycie lusterka i sciagasz lusterko, potem telepiesz na wszystkie strony lusterkiem az oddzielisz je od uchwytu, i na kulce (naszej wisience na torcie :mrgreen: ) znajduje sie tak jakby pierscien ktory musisz scisnac i od tej pory bedziesz mogl sie cieszyc twardym jak nie powiem co lusterkiem ktore nie obsunie sie chocby hyundai latal 8-)
tylkotdi:
witam. Wykonałem taki manewr jak kolega radził, rzeczywiście wisienka się nieco wyrobiła i latało wszystko. Do wisienki zapodałem klej masa uszczelniająco klejąca siwa marki wurth i przykleiłem na stałe a co tam. Do jutra powinno wyschnąć i będzie gitara mam nadzieje. Troche w sumie to nie wygląda ale bezpieczeństwo podstawa. Dzięki za rady pozdrawiam
Nawigacja
[#] Następna strona