Forum > Accent

[Accent LC] 1.Hamulce 2.Wyciszenie

<< < (2/4) > >>

pionteknhb:
Dzięki za odpowiedzi :) jeżeli moglibyście mi jeszcze napisać jaka jest cena takich tarcz i klocków na przód to bym był bardzo happy.  Niedaleko mam hurtownie części do samochodów japońskich i koreańskich "Maxima". Gość mi złożył zestaw na przód (tarcze plus klocki) za 300 zł. Nie pamiętam tylko firmy :/dowiem się dzisiaj bo tam podejdę to napisze. Dopytam tez o Alpha brakes i TRW.

Zbyszek:

Chciałbym wyciszyć w kabinie wszystkie dźwięki jakie dobiegają z zewnątrz. o ile podczas jazdy po mieście nie jest tragicznie to na autostradzie już dramat. pomysł z matami podsunął kolega Polko. Zastanawiam się czy sprawdziło by to egzamin i jak pracochłonne jest założenie.

kml:
Żeby naprawdę wyciszyć accenta musiałbyś okleić gródź czołową  plus wnętrze maski. Roboty od cholery z samą maską a grodzi to nawet nie warto mówić bo trzeba by samochód rozbebeszyć.

Wyciszenie na pewno coś pomoże, ale cudów się nie spodziewaj :(

pionteknhb:
W sklepie gdzie kupuje zawsze części polecili mi cos takiego:

tarcze marki japan line - 90zł szt.
klocki marki akebono - 100zł kpl.

co sądzicie??

kosmos2011:

--- Cytat: "pionteknhb" ---czy można poprawić w jakiś sposób wyciszenie w samochodzie rozsądnym nakładem pieniężnym?? czy są w ogóle takie metody??
--- Koniec cytatu ---

http://forum.accent-club.ru/index.php?s=75ad1796597dc25ad6ffa12dca832283&showtopic=87958

pionteknhb:
szkoda że po rusku. ale google coś przetłumaczy. fajnie by było jakby sie ktoś wypowiedział kto to zrobił sam.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej