Forum > Santa Fe SM
[Santa Fe SM] Napęd 4x4 w moim santku
volcan:
--- Cytat: "asman" ---I to mnie zastanawia, bo niby wersja poliftowa, a stały napęd...
Oczywiście jeśli mam stały 4x4 to bardzo mnie to cieszy, bo byłem przekonany, że mam elektronicznie dołączany tył.
--- Koniec cytatu ---
A masz pełny lift? Przód, zegary, konsolę środkową itp.?
W przejściówkach chyba szło na montaż to, co było pod ręką - tj. część miała napęd z nowych dostaw, część jeszcze zapasy magazynowe.
asman:
Wlazłem pod auto, sprawdziłem i przy napędzie brak elektryki.
Wersję mam pełen lift nowe zegary, konsola, tylne lampy i paś środkowy w podsufitce. Auto z marca 2005 roku.
asman:
--- Cytat: "volcan" ---
--- Cytat: "asman" ---I to mnie zastanawia, bo niby wersja poliftowa, a stały napęd...
Oczywiście jeśli mam stały 4x4 to bardzo mnie to cieszy, bo byłem przekonany, że mam elektronicznie dołączany tył.
--- Koniec cytatu ---
A masz pełny lift? Przód, zegary, konsolę środkową itp.?
W przejściówkach chyba szło na montaż to, co było pod ręką - tj. część miała napęd z nowych dostaw, część jeszcze zapasy magazynowe.
--- Koniec cytatu ---
Wlazłem pod auto, sprawdziłem i przy napędzie brak elektryki.
Wersję mam pełen lift nowe zegary, konsola, tylne lampy i paś środkowy w podsufitce. Auto z marca 2005 roku.
lucasy:
Czyli masz tak samo jak ja. Napęd bez elektroniki. Można otworzyć piwko i się cieszyć :)
wydminianin:
Witam w klubie ;-) santków po pełnym lifcie , ale ze starym dobrym napędem i bez elektroniki :mrgreen:
Nawigacja