Forum > S-Coupe / Coupe / Veloster

Dziwne dźwięki w okolicach 3,7 tys. obrotów.

<< < (4/6) > >>

harabin:
U mnie tam podwozie zdrowiutkie. Wiadomo że przy takim aucie cos tam w ukryciu rdzewieje. U mnie ktoś jak robił nadkola to je po prostu zdewastował, nawet szpachli nie dotarli dobrze, lakier bym chyba pędzlem lepiej położył, żal.

To ze starsze autko to nie znaczy że takie naprawy należy przy nim robić na odp....dul :evil:

BartBartez:
Koniec OT !!!!!!!!!!!!!

harabin:

--- Cytat: "BartBartez" ---Koniec OT !!!!!!!!!!!!!
--- Koniec cytatu ---

sorry

bartezr napisz jak idą postępy z usterką, zlokalizowałeś ją juz czy jeszcze jej nie możesz znaleźć. Najlepiej to wjechać na kanał odpalić silnik i obserwować co się dzieje pod samochodem. W sumie rzeczy to tam za dużo do oglądania nie ma :-P

bartezr:
Sprawa jest nastepująca. wczoraj wjechalem na kanał i chyba ze 20 minut siedzialem w nim i szukalem tej usterki i niestety musze stwierdzic ze nic nie znalazlem. wydaje mi sie ze przyczyną tego moze tez byc ta siatka na układzie wydechowym bo u mnie sie juz sypie. natomiast kiedy zdjalem ta osłone kolektora to troche to dalo skutek ale wydaje mi sie ze moze byc to spowodowane rowaniez przez oslone swiec ale tu trzebaby bylo zdejmowac kolektor zeby ją wyjąć :-(

Tigersoft:
ta osłonka świec jest częścią uszczelki pod kolektor, oryginał kosztuje ponad 50 zł, ale można kupić za 25 zł to samo od Mitsubishi bez tej osłonki na świece :) ja tak mam :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej