Forum > Getz

[Getz] Zabezpieczenie małego ogniska rdzy

<< < (10/14) > >>

Andy:
Nie wiem jak inne zamienniki, ale moje są marne. Np. wymienione mam progi i blacha na tych progach jest o wiele cieńsza niż oryginalna, co słychać np. jak się popuka w nią palcem. Dokładnie po roku pojawiły się na niej małe pęcherzyki. To samo rudy wylazł na zamiennikacgh przednich nadkoli. Szkoda mi Getza, bo silnik pracuje bez żadnych problemów od 205 tys. km.,
ale blachy w nim to masakra. Na wiosnę będę chyba  walczył z rudym już we własnym zakresie - szkoda mi kolejnych 2 tysi na blacharza.

robaszek127:
Miałem kupić ten noname błotnik za 120 ale  nie było już w sklepie a po przemyśleniu zamówiłem i tak tanio błotnik presco za 170zł.  Na szczęście znalazłem taniego mechanika co mi zregeneruje błotniki tylne, naprawi drzwi i pomaluje przedni błotnik. Wcześniej pytałem się to wołali za to 1200zł a tak wydam połowę.

leesiuu:
Cześć,
Getzik ostatnio posiwiał, tfu zrobił się rudy. Nadkola są coraz mocniej atakowane przez rdzę. Co mogę z tym zrobić? Znalazłem tutaj temat, jak poradzić sobie z pęcherzykami, ale w niektórych miejscach blacha jest przeżarta na wylot. Jak takie coś załatać?

weuek:
Wymieniając cały  element lub wspawując jego fragment.

kosmos2011:

--- Cytat: "leesiuu" ---Znalazłem tutaj temat, jak poradzić sobie z pęcherzykami, ale w niektórych miejscach blacha jest przeżarta na wylot.
--- Koniec cytatu ---

I dlatego że nie pęcherzyk tylko dziura to zakładasz nowy temat.

Jest jeden temat rdza pęcherzyk, purchel, dziura i co tam jeszcze chemia wymyśli.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej