Forum > Instalacja LPG, CNG, inne

Accent 1,5 warto gazować???

<< < (3/3)

IgoReCzeK:
Witam. Pytanie nie jest głupie a wręcz dość intrygujące.
--- Cytat: "vesoly" ---wiem, że spora część osób ma auta z gazem a zapewne wielu ma komputerki pokładowe.
--- Koniec cytatu ---
I tutaj się bardzo mylisz. Nieliczni jak na razie posiadają komputery pokładowe przeliczające bieżące zużycie paliwa z uwagi na to, że Hyundai od niedawna montuje tego typu urządzenia w swoich samochodach. Swoją drogą dla mnie to zbędny gadżet. Albo mnie stać na samochód i sobie wygodnie podróżuje, albo poruszam się rowerem (a poruszam się dość często z racji swojego zamiłowania), MPK, PKP czy PKS. Ewentualnie można podejmować jakieś decyzje przed zakupem samochodu dobierając sobie mniej lub bardziej ekonomiczny silnik (większej lub mniejszej mocy). I fakt, że zobaczę ile spala samochód w danej chwili, nie jest w stanie pohamować mnie przed wciśnięciem pedału gazu do podłogi przy wyprzedzaniu i usłyszeć przyjemnego mruczenia silniczka pod maską. :mrgreen: Proponuję wydzielić wątek, bo pytanie pewnie będzie coraz częściej powracało z racji kupowania coraz nowszych modeli samochodów Hyundai'a i myślę, że w końcu padnie odpowiedź na nurtujące kolegę vesoly pytanie. Pozdrawiam Igor.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej