Forum > i30 FD

[i30CW] system blokowania drzwi

<< < (3/6) > >>

frutis8:
no cóż, pewnie będziesz musiał przejrzeć schematy z działu download i iść od przełącznika maski po kablu do źródła problemu. może sam przewód jest gdzieś przetarty w komorze silnika.

krystian_j:
Witam odkopię temat bo nie chcę niepotrzebnie zakładać nowy dotyczący tego samego.

Mam pytanie odnośnie tego czujnika otwarcia maski wychodziły wersje bez tego czujnika? U mnie po prostu go nie ma, na masce również nie ma śladu żeby kiedyś był zamontowany odbój wciskający go (jest tylko otwór na odbój).

Mam ten sam problem leonard2508 po zamknięciu lub otwarciu samochodu brak potwierdzenia awaryjnymi.

Samochód mam od tygodnia i na początku myślałem że po prostu tak ma być ale znalazłem ten temat i wynika z niego że jednak ma potwierdzać migaczami zamknięcie i otwarcie samochodu.

kosmos2011:
Podaj vin.

krystian_j:
Poszło na PW

marlech:
Witam, właśnie poszedłem zobaczyć jak to działa i u mnie nie ma sygnalizacji otwarcia klapy silnika na wyświetlaczu, przy czym sam wyłącznik w komorze silnika działa! po otwarciu klapy silnika i naciśnięciu zamykania na pilocie nie ma sygnalizacji a wystarczy puścić (zamknąć klapę to sygnalizacja się pojawia. U was też nie ma sygnalizacji na wyświetlaczu otwarcia klapy silnika ?

Pozdrawiam

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej