Forum > Matrix / ix20

[Matrix] Podświetlenie deski w Matrixie

<< < (2/4) > >>

markx:

--- Cytat: "waldi678" ---Pewnie standart czyli zaśniedziałe styki, rozebrać i przeczyścić. instrukcja w pl praktycznie nie do zdobycia , jakbyś jakimś cudem dorwał chętnie skopiuję .
--- Koniec cytatu ---

Ostatnio na allegro byla instrukcja chyba nowka za 50 zl w PL. Mozesz mi powiedziec gdzie jest ta sroba dokladnie i co z tym klawiszem awaryjnym? Jak dlugo jezdzisz Matrixem?

kosmos2011:

--- Cytat: "markx" ---Nie dzialaja mi elektryczne lusterka (ani lewe, ani prawe).
--- Koniec cytatu ---

Pierwsze co można zrobić gdy nie działają obie strony to sprawdzić bezpieczniki.

--- Cytat: "markx" ---Foto 1. Gdzie dokladnie jest ta sruba?
Drazek zmiany biegow
--- Koniec cytatu ---

http://www.matrix-autoclub.ru/cms/biblio/p

waldi678:
Śrube już wiesz gdzie jest . Gdy masz ściągniętą konsolę środkową to awaryjne i podgrzewanie tylnej szyby masz na zatrzaski, leciutko naciskasz i pchasz na zewnątrz. ŻAróweczki wymieniasz tak jak w podświetlaniu  na foto 3, kupujesz sam ą żaróweczkę i wstawiasz w tą plastkową oprawkę. Napisz w częściach samochodowych na allegro żarówka 12V 0,6 W 3 mm i wyskoczy . Matrixa mam od 2 miesięcy.

tomek_27:
Mam pytanie czy przyciski halogenów przednich i tylnych są podświetlane? Świeci się tylko pokrętło ustawiania wysokości świateł.

kosmos2011:
Są.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej