Forum > Getz
[Getz] Spryskiwacze mgłowe zamiast zwykłych.
Andy:
--- Cytat: "robaszek127" ---Tak sobie modzę co by tu w getzie zmienić.
--- Koniec cytatu ---
Uwaga może nie w temacie, ale też niedawno mnie na to samo naszło :) Wymyśliłem CB i rejestrator jazdy w postaci kamerki. Ale takie spryskiwacze też niezły pomysł...
jmtotaszek:
--- Cytat: "albert" ---Bardziej przydałoby się włączanie spryskiwacza bez włączania wycieraczek, które można by było włączyć w dowolnym momencie. Albo włączanie się wycieraczek po np. 1 sekundzie od spryskania.
--- Koniec cytatu ---
U mnie jest tak, że jeśli popsikam bardzo krótko to wycieraczki nie włączą się wcale. Mogę je potem uruchomić w dowolnym momencie, np. po kilkunastu sekundach, gdy cały syf na szybie już nasiąknie.
A jeśli popsikałem za mało to zawsze po chwili można drugi raz psiknąć trochę. Efekt jest dokładnie taki, o jaki Ci chodzi :)
albert:
Ok. Jest jak jest i nie ma tragedii. Chodziło mi tylko o to, że jeżeli już miałbym coś zmieniać, to wolałbym zmienić sposób włączania wycieraczek. ;-)
clubdk:
Być może niektórzy z was po prostu powinni przeczyścić / przedmuchać porządnie dysze po zimie ;]
A druga rzecz - w zbiorniczku na płyn jest elektryczna pompka której elementem
ssącym jest gumowa końcówka z dziurkami. Czasami zdarza się, że się zapchają jak się wleje jakiś lipny płyn.
Styl., ort., interpunkcja - Gal.
maciekw:
można dodatkowy włącznik zrobić tylko do spryskiwaczy =)
a raczej nie włącznik a stycznik
Nawigacja
[#] Następna strona